Μήνυμα από την ομάδα διαχείρισης κοινωνικών μέσων

By Admin | 26th of September 2014
Social Media team

Αγαπημένοι φίλοι του TEDx University of Nicosia,

Σας καλωσορίζουμε στην ολοκαίνουρια μας σελίδα και ευχόμαστε να έχετε μια ευχάριστη περιήγηση. Ετοιμάσαμε αυτή τη σελίδα με πάρα πολύ ζήλο και ενθουσιασμό για να σας κρατάμε ενήμερους για όλα τα γεγονότα και νέα του TEDx Unic. 

Εντωμεταξύ, μην παραλείψετε να επισκεφτείτε και τη σελίδα μας στο Facebook (TEDx University of Nicosia) και Twitter και χρησιμοποιείτε πάντα το hashtag μας #tedxunic για όλες τις αναφορές σας στο event μας.

Στόχος του TEDx University of Nicosia είναι να διαδώσει αξιόλογες ιδέες ανεξάρτητα από τον τομέα εφαρμογής τους, οι οποίες μπορούν να αποτελέσουν “τροφή” για το μυαλό του κάθε θεατή και να οδηγήσουν σε έναν παραγωγικό προβληματισμό. 

Ελάτε λοιπόν στον κόσμο μας, γίνετε ένα με τις ιδέες και τις ιστορίες των ομιλητών μας,… ένα είναι σίγουρο…από τις 15 Νοεμβρίου και μετά δεν θα βλέπετε τον κόσμο με το ίδιο μάτι.

Η ομάδα διαχείρισης κοινωνικών μέσων του TEDx University of Nicosia

 

*Ποια είναι η ομάδα διαχείρισης κοινωνικών δικτύων του TEDx University of Nicosia;
Η ομάδα αποτελείται από τον Μιχάλη, τη Στέλλα και τον Άδωνη.

Η Στέλλα έχει σπουδάσει Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και αυτόν τον καιρό κάνει το μεταπτυχιακό της (Digital Media and Communication) στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Απασχολείται ως δημοσιογράφος σε τοπικό ηλεκτρονικό μέσο. Λατρεύει να χαζεύει με τις ώρες και να κάνει ατελείωτο scrolling στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (βλ. Facebook και Twitter).

Δηλώνει πάρα πολύ ενθουσιασμένη που ασχολείται με το TEDx University of Nicosia καθώς δηλώνει fan του συγκεκριμένου συνεδρίου.

Μήνυμα: «Το TED σαν ιδέα είναι κάτι μοναδικό και πρωτότυπο. Μέσα από τις ομιλίες που γίνονται μπορούν στ’ αλήθεια κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω να εμπνευστούν, να πάρουν κουράγιο, να συγκινηθούν, να βρουν δίοδο έκφρασης ή και να ενημερωθούν. Γενικά ότι μας βάζει σε σκέψεις και μας γεννά συναισθήματα είναι όμορφο να υπάρχει».

Ο Μιχάλης είναι ο συντονιστής της ομάδας των κοινωνικών μέσων του TEDx UNic. Είναι απόφοιτος του κλάδου των Επικοινωνιών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και μεταπτυχιακό στις σπουδές ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Erasmus του Ρόττερνταμ.

Μήνυμα: “Πρωταρχικός σκοπός της ομάδας μας είναι να σας μεταφέρουμε τα τελευταία νέα του TEDx, εικόνες,  αποκλειστικά πλάνα από τα παρασκήνιο του συνεδρίου και των προετοιμασιών…χθες! Πάντα με τη δημιουργικότητα που μας κάνει να ξεχωρίζουμε σαν ομάδα».

Τελευταίος αλλά όχι έσχατος, ο Άδωνης συμμετέχει και αυτός με τη σειρά του εθελοντικά στην ομάδα των κοινωνικών μέσων του TEDx UNic. Είναι απόφοιτος του προγράμματος Δημοσίων Σχέσεων, Μάρκετιγκ και Διαφήμισης του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, ενώ συνεχίζει την ακαδημαϊκή του περιπέτεια με το μεταπτυχιακό των Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνιών του ιδίου πανεπιστημίου.

Κατά τον ίδιον, το κίνητρο και η έμπνευση μπορεί να προκύψουν με πολλούς τρόπους. Ίσως με το να αγναντευείς τα’ αστέρια, ή το ηλιοβασίλεμα καθώς το φως του ήλιου σπινθηροβολεί πάνω στο καθαρό γαλάζιο χρώμα της θάλασσας.  

Μήνυμα: «Το TEDx όμως είναι εδώ για να μας εμπνεύσει και να μας υποκινήσει να διεισδύσουμε σε βαθύτερα επίπεδα σκέψης, να ανατρέψει αυτά που είχαμε σαν δεδομένα, και να αποκαλύψει την λανθάνουσα πλευρά πολλών πραγματικοτήτων. Αυτός είναι ο κυριότερος λόγος που με υποκίνησε να εμπλακώ στο TEDx University of Nicosia”.