Ανοίγει τις πύλες της στο πρώτο TEDxUniversityofNicosia

By Admin | 9th of October 2014

Η πορεία του TEDx ενός από τους πιο δημοφιλείς συνεδριακούς θεσμούς στον κόσμο συνεχίζεται στη Λευκωσία, στις 15 Νοεμβρίου με το TEDx University of Nicosia

Το TEDx, μετά την παρουσία του στη Λεμεσό φτάνει στη Λευκωσία στις 15 Νοεμβρίου! Το TEDx University of Nicosia διοργανώνεται με θέμα Look Deeper και Curator τον Νικόλα Νικολή και μας προτείνει να μην περιοριζόμαστε στα επιφανειακά δεδομένα, σήμερα όπου όλες οι ισορροπίες επαναπροσδιορίζονται.

Το TEDxUnic στηρίζουν επιχειρήσεις που μοιράζονται την ίδια φιλοσοφία με το TEDx: καινοτομία, δημιουργικότητα, προώθηση νέων ιδεών. Μεγάλος υποστηρικτής είναι η FxPro, Telecommunications Partner η Primetel. Κορυφαίος υποστηρικτής επικοινωνίας: SigmaLive. Συνεργάτες: Xenos Travel, Green Olive Films, Landas Colour, eventpro.

Ο διοργανωτής Νικόλας Νικολή δήλωσε: «Πραγματοποιούμε με μεγάλη χαρά το TEDxUniversityofNicosia στην πρωτεύουσα της χώρας μας με θέμα Look Deeper. Γιατί σήμερα δεν πρέπει να αρκούμαστε σε ότι μας είναι εύκολο, σε επιφανειακά δεδομένα, σε μισές αλήθειες. Αντίθετα, χρειάζεται να ψάχνουμε και να δεχόμαστε καινούριες προοπτικές και οπτικές γωνίες».

Τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται σε λειτουργία το site του #TEDxUnic στο οποίο θα αναρτιούνται όλες οι πληροφορίες για το θέμα, τους ομιλητές και τις παράλληλες εκδηλώσεις που θα συνοδεύσουν την πορεία της διοργάνωσης μέχρι την κορύφωσή της στην κεντρική εκδήλωση, στις 15 Νοεμβρίου. 

Sigmalive